Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Piščanca narežite na 6 delov.
V odprti ponvi stopite maslo in olje.
Rahlo popecite piščanca, vendar pazite, da ne porjavi.
Dodajte vodo, sol in poper.
Uporabite raven pritiska 2.
Zaprite pokrov in povišajte pritisk na najvišjo raven.
Kuhajte 15 minut.
Ventil obrnite na pozicijo za izpuščanje pare ali pa lonec pod pritiskom postavite pod tekočo vodo.
Piščanca vzemite iz ponve in ga položite na topel krožnik.
Tekočino, ki je ostalo pri kuhanju, uporabite kot jušno osnovo.
Stepite jajca in dodajte smetano.
Mešanico zlijte v lonec.
Nad majhnim ognjem mešajte omako, dokler ta ne postane gladka, nato pa jo nemudoma odstavite.
Pazite, da omaka ne zavre.
Piščanca prelijte z omako.