Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Fižol potopite v vrelo vodo približno eno uro pred kuhanjem (če pri kuhanju ne boste uporabili lonca pod pritiskom, mora biti fižol namočen čez noč).
Odcedite in dobro sperite namočene stročnice v sveži vodi.
V lonec pod pritiskom nalijte 1,2 litra vode in dodajte fižol.
Uporabite raven pritiska 2.
Zaprite s pokrovom in povišajte pritisk na najvišjo raven.
Zmanjšajte ogenj in kuhajte še 17 minut.
Odstavite z ognja in pustite, da se ohladi na sobni temperaturi, ne da bi pri tem spreminjali pritisk, dokler se kazalnik tlaka ne pomakne na začetno pozicijo. Odcedite fižol.
V srednje veliki skledi zmešajte fižol in preostale sestavine tako, da vse skupaj dobro pretresete.
Začinite in postrezite še toplo.
Preprosto odpiranje z eno roko
Močan v varnosti, kot v okusu.
Brezkompromisna varnost po dostopni ceni
Izjemna varnost, izjemen okus
Preprosto odpiranje z eno roko
Preprosto enoročno odpiranje in zapiranje lonca.
5 varnostnih ukrepov
Varna uporaba, bogastvo okusa
Za vse načine kuhanja, od predjedi do sladic
Poišči garancijske pogoje za proizvode
Poišči storitvene centre
Poiščite navodila za uporabo za svoje izdelke Tefal.
Poiščite odgovore na svoja vprašanja.
Naši svetovalci so vam na voljo.