Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Olupite in sesekljajte česen ter čebulo. Operite gobe, odrežite bete in klobuke narežite na rezine. V Tefalovi ponvi segrejte repično olje.
Počakajte, da znak Thermo-Signal™ postane rdeč, to pomeni, da ste dosegli pravo temperaturo za kuhanje.
Čebulo in česen na manjšem ognju pražite 5 minut. Dodajte kvinojo in dobro premešajte. Jušno kocko raztopite v 45 cl vroče vode in jo dolijte v ponev. Na majhnem ognju kuhajte 20 minut.
Dodajte gobe in kuhajte, dokler se tekočina ne absorbira, približno 15 minut. Po okusu dodajte sol in poper. Dodajte še parmezan in peteršilj.
Dober tek!
Poišči garancijske pogoje za proizvode
Poišči storitvene centre
Poiščite navodila za uporabo za svoje izdelke Tefal.
Poiščite odgovore na svoja vprašanja.
Naši svetovalci so vam na voljo.