Rougaille s klobasicami

Rougaille s klobasicami

Glavni obrok

  • 6

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 900 g klobasic (Morteau ali Montbéliard), narezanih na rezine
  • 15 g sesekljanega ingverja
  • 3 žlice oljčnega olja
  • 3 čebule, olupljene in narezane na tanke rezine
  • 600 g sesekljanih paradižnikov
  • 1,5 žličke mletega kajenskega popra
  • 3 vejice timijana
  • 1,5 žličke kurkume
  • 150 ml vode

Priprava

Pripravite sestavine.

V posodo nalijte olje.

Čebulo malo popražite.

Dodajte klobasice, ingver, paradižnik s timijanom, kurkumo, čili in vodo.

Kuhajte pod pritiskom.

Rougaille s klobasicami postrezite z rižem.