Ribji paprikaš

Ribji paprikaš

Glavni obrok

  • 6

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 750 g krapa
  • 750 g ščuke
  • 450 g rdeče čebule
  • 30 g česna
  • 12 dl jušne osnove
  • 1,5 g pekoče paprike
  • 3 g dimljene paprike
  • 1,2 dl olja
  • 240 g pasiranega paradižnika
  • Sol, Poper

Priprava

Pripravite sestavine. Očistite in narežite ribo. Zmiksajte čebulo, nasekljajte česen. Dodajte olje in čebulo. Pražite, da postane zlato rumena. Dodajte česen, jušno osnovo in ribo ter pokuhajte. Dodajte paprike, paradižnik in začimbe. Kuhanje pod pritiskom: 4 minute Postrezite.