Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Pripravite sestavine.
Peteršilj fino sesekljajte.
Zmiksano ribo zmešajte s peteršiljem. Oblikujte dva kroketa na osebo. Povaljajte v drobtinah. Začinite.
Stopite maslo. Ribje krokete popecite v dveh serijah. Odstavite jih. V posodo dodajte limonov sok.
Omako s sokom prelijte čez krokete. Razporedite jih v košaro za kuhanje na pari. V posodo nalijte 200 ml vode in namestite košaro.
Čas kuhanja pod pritiskom: 5 minut.
Krokete naložite na krožnik. Prelijte jih s sokom od kuhanja. Postrezite.
Poišči garancijske pogoje za proizvode
Poišči storitvene centre
Poiščite navodila za uporabo za svoje izdelke Tefal.
Poiščite odgovore na svoja vprašanja.
Naši svetovalci so vam na voljo.