Piščanec z arašidovim maslom

Piščanec z arašidovim maslom

Glavni obrok

  • 4

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 4 piščančja bedra (ločen zgornji in spodnji del)
  • 1 čebula, olupljena in narezana na tanke rezine
  • 3 žlice rastlinskega olja
  • 200 g pasiranega paradižnika
  • 4 žlice arašidovega masla
  • 200 ml vode
  • 1 manjši rdeči čili, brez semen
  • Sol, poper

Priprava

Pripravite sestavine.

V posodo nalijte olje.

Popecite kose piščanca. Meso postavite na stran. Zdaj dodajte čebulo. Rahlo jo popražite.

Dodajte paradižnikov pire, arašidovo maslo, čili, sol, poper in vodo. Piščanca dajte nazaj v posodo.

Kuhajte pod pritiskom.

Odstranite čili. Postrezite.