Piščančja nabodala

Piščančja nabodala

Glavni obrok

  • 6

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 900 g tankih rezin piščančjih prsi
  • 1,5 žlice sesekljanega ingverja
  • 150 ml sojine omake
  • 3 žlice medu
  • 220 ml kokosovega mleka
  • 105 g arašidovega masla
  • 1,5 žličke karija v prahu
  • 3/4 žličke kumine
  • 680 ml vode
  • 360 g riža basmati

Priprava

Pripravite sestavine.

V posodo nalijte kokosovo mleko in sojino omako.

Dodajte kose piščanca, začimbe in ingver. Premešajte, dodajte med in arašidovo maslo, odstavite.

V posodo dodajte riž in dolijte vodo. Posolite.

Čas kuhanja pod pritiskom: 6 minut.

Piščanca dodajte rižu, da ga pogrejete. Postrezite!