Piščančja nabodala

Piščančja nabodala

Glavni obrok

  • 4

    Število oseb

  • Poceni

    Strošek

  • Zelo enostavno

    Težavnost

  • Čas priprave

  • Čas kuhanja

Sestavine

  • 600 g tankih rezin piščančjih prsi
  • 1 žlica sesekljanega ingverja
  • 100 ml sojine omake
  • 2 žlici medu
  • 180 ml kokosovega mleka
  • 70 g arašidovega masla
  • 1 žlička karija v prahu
  • 1/2 žličke kumine
  • 460 ml vode
  • 240 g riža basmati

Priprava

Pripravite sestavine.

V posodo nalijte kokosovo mleko in sojino omako.

Dodajte kose piščanca, začimbe in ingver. Premešajte, dodajte med in arašidovo maslo, odstavite.

V posodo dodajte riž in dolijte vodo. Posolite.

Čas kuhanja pod pritiskom: 6 minut.

Piščanca dodajte rižu, da ga pogrejete. Postrezite!