Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Čas počitka
Pripravite sestavine. Meso našpikajte s panceto, korenčkom in česnom. Čez noč ga marinirajte v rdečem vinu.
Korenček, zeleno, koren peteršilja, česen in preostalo panceto narežite na rezine. Meso odstranite iz marinade in ga posušite s servieto.
Dodajte meso in mast.
Meso popecite z vseh strani in ga postavite na stran. Dodajte zelenjavo in olivno olje ter pražite 5 minut.
Meso vrnite na zelenjavo. Dodajte začimbe, nasekljan peteršilj, vino iz marinade, suho sadje, prošek in pasiran paradižnik.
Kuhanje pod pritiskom: 45 minut
Vzemite ven meso in ga narežite. Odstranite lovorov list, zmiksajte dobljeno omako in postrezite.
Poišči garancijske pogoje za proizvode
Poišči storitvene centre
Poiščite navodila za uporabo za svoje izdelke Tefal.
Poiščite odgovore na svoja vprašanja.
Naši svetovalci so vam na voljo.