Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
Pistacije grobo nasekljajte. Sir narežite na tanke trakove. Pokrovače marinirajte v manjši količini pistacijevega olja in začinite s poprom ter soljo. Maslo raztopite in ga zmešajte z oljem. Liste testa navlažite z mešanico.
Narežite jih na tri tretjine kroga. Na sredo vsakega kosa listnatega testa dajte manjšo pistacijo.
Na pistacijo postavite pokrovačo in obložite s trakovi parmezana. Testo stisnite in okrog pokrovače oblikujte cmok. Najprej ocvrite stran s sirom. Cmoke cvrite na obeh straneh, dokler ne porjavijo.
Postrezite z rukolo ali zeleno solato.
Poišči garancijske pogoje za proizvode
Poišči storitvene centre
Poiščite navodila za uporabo za svoje izdelke Tefal.
Poiščite odgovore na svoja vprašanja.
Naši svetovalci so vam na voljo.