Število oseb
Strošek
Težavnost
Čas priprave
Čas kuhanja
V vreli slani vodi kuhajte rezance, dokler se ne zmehčajo. Dobro odcedite in postavite na stran.
Vok postavite na ogenj in počakajte, da se dodobra ogreje. Dodajte kapljico sončničnega olja in trakove govedine. Začinite s soljo in poprom, meso pa eno minuto pražite, da svetlo porjavi na vseh straneh.
Stresite na krožnik in hranite na toplem.
Ponovno dodajte kapljico sončničnega olja in na ponev stresite sesekljano vejico koriandra, ingver, česen, čili, poper in bučko. Pražite eno minuto dokler vsebina rahlo ne porjavi, nato dodajte odcejene rezance in med.
Pražite, dokler rezanci ne postanejo vroči, nato dodajte govedino in tekočino, ki je ostala na krožniku. Začinite s sojino omako, sezamovim oljem in limetinim sokom, da uravnotežite okuse.
Preden postrežete, posujte z listi koriandra.